nergens voordeliger, betaal na levering
SmyrnaTafelkleed.nl
Copyright 2011 SmyrnaTafelkleed.nl
Smyrna Tafelkleed . nl tel: (050) 3129752 e-mail: info@smyrnatafelkleed.nl
Home Smyrna Tafelkleden bij Smyrna Tafelkleed.nl
Privayverklaring: Hierbij treft u onze privcyverklaring volgens de Nederlandse Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In deze verklaring geven wij aan wat wij met uw gegevens doen en hoe wij uw gegevens verwerken. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan contact met ons op. Onze website heeft niet de intentie om gegevens te verzamelen over de websitebezoekers. Wij bouwen onze websites in eigen beheer en houden geen gegevens over de bezoekers of de frequentie van de bezoeken. Wel bestaat er de mogelijkheid dat zoekmachines analytische cookies gebruiken, die geen inbreuk maken op de privacy, op het moment dat u onze site via een zoekmachine bereikt.  Indien u bij ons een bestelling plaatst vragen wij u de gegevens die nodig zijn voor de door u geplaatste bestelling. Deze persoonsgegevens komen via een beveiligde externe partij bij ons binnen. Deze persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de door u geplaatste bestelling. Deze persoonsgegevens worden door ons gebruikt voor de verzending van de goederen en om u te kunnen informeren over de bestelling, indien dit noodzakelijk is. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen dan de noodzakelijke externe partij, die voor de beveiligde verwerking zorgdraagt. Deze externe partij deelt geen gegevens met anderen en verkoopt uw gegevens niet. Ook wij delen geen gegevens aan anderen dan deze veilige externe partij. Wij sturen geen nieuwsbrieven en wij gebruiken uw adres en telefoonnummer niet voor andere redenen dan voor de opgegeven bestelling.
Zeer grote Keuze, Betaal na Levering
SmyrnaTafelkleed.nl
Copyright SmyrnaTafelkleed.nl
Informatie Smyrna Tafelkleed bestellen Bij Smyrna Tafelkleed .nl kunt u uw smyrna tafelkleed bestellen per telefoon of e-mail tel: (050) 3129752 email: info@smyrnatafelkleed.nl Smyrna Tafelkleed levertijd Bij Smyrna Tafelkleed . nl bezorgen wij de smyrna tafelkleden gratis in heel Nederland en heeft u uw smyrna tafelkleed normaal gesproken binnen 1 week in huis. U kunt uw smyrna tafelkleed betalen na levering Heeft u vragen of opmerkingen, neemt u dan contact met ons op: tel:  (050) 3129752 email:  info@smyrnatafelkleed.nl
Kies uw Smyrna Tafelkleed op kleur:
Kies uw Smyrna Tafelkleed op patroon:
Privacyverklaring: Hierbij treft u onze privcyverklaring volgens de Nederlandse Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In deze verklaring geven wij aan wat wij met uw gegevens doen en hoe wij uw gegevens verwerken. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan contact met ons op. Onze website heeft niet de intentie om gegevens te verzamelen over de websitebezoekers. Wij bouwen onze websites in eigen beheer en houden geen gegevens over de bezoekers of de frequentie van de bezoeken. Wel bestaat er de mogelijkheid dat zoekmachines analytische cookies gebruiken, die geen inbreuk maken op de privacy, op het moment dat u onze site via een zoekmachine bereikt.  Indien u bij ons een bestelling plaatst vragen wij u de gegevens die nodig zijn voor de door u geplaatste bestelling. Deze persoonsgegevens komen via een beveiligde externe partij bij ons binnen. Deze persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de door u geplaatste bestelling. Deze persoonsgegevens worden door ons gebruikt voor de verzending van de goederen en om u te kunnen informeren over de bestelling, indien dit noodzakelijk is. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen dan de noodzakelijke externe partij, die voor de beveiligde verwerking zorgdraagt. Deze externe partij deelt geen gegevens met anderen en verkoopt uw gegevens niet. Ook wij delen geen gegevens aan anderen dan deze veilige externe partij. Wij sturen geen nieuwsbrieven en wij gebruiken uw adres en telefoonnummer niet voor andere redenen dan voor de opgegeven bestelling.
Zeer grote Keuze, Betaal na Levering
SmyrnaTafelkleed.nl
Home